x

Samsung AX60R5080WD luchtreiniger AirPurifier geschikt voor 60 m2, wit | bijna NIEUW

€ 249,99

Omschrijving

Nieuwprijs = 375 euro, bij ons gunstiger en met garantie.

Geniet van schone lucht in huis
Het meerlaags zuiveringssysteem zorgt voor een zuivere en veilige lucht. Eerst worden grotere stofdeeltjes onttrokken. Een actief kooldesodorisatiefilter verwijdert daarna schadelijke gassen*. Het HEPA-filtersysteem met ultrafijn stoffilter vangt ook nog eens 99,97% ultrafijn stof op en houdt bacteriën tegen. Zo is de lucht in huis écht schoon!

* Getest met de AX80K7580WFD op tolueen, xyleen, benzeen, ethylbenzeen, styreen en formaldehyde door het National Test Institute of Korea.

Groter bereik. Zuivert de lucht sneller.
Zuiver een grote ruimte sneller van hoek tot hoek. De luchtinstroom aan de voorkant trekt gemakkelijk lucht aan. De krachtige ventilator maakt gebruik van een 3-Way Air Flow systeem om de schone lucht in meerdere richtingen te verspreiden. Zo heeft hij een breder bereik en wordt de lucht sneller gezuiverd met een CADR van 467m³ per uur. Hiermee wordt tot wel 25m2 gereinigd in minder dan 8 minuten.

Nauwkeurige monitoring, intuïtief display
Controleer de luchtverontreiniging met meer precisie. Een Laser PM Sensor detecteert stof, zelfs fijne deeltjes van minder dan 1,0 µm en gasvormige verontreinigende stoffen. Het numerieke display toont het precieze niveau van PM1,0/2,5/10 luchtverontreiniging.

Geniet overal van frisse lucht - met meer gemak
Zet de luchtreiniger neer waar je maar wilt met behulp van de verborgen wielen. Duw of trek het apparaat naar elke plek waar de lucht intensiever gezuiverd moet worden, zoals je woon- of slaapkamer. De wielen zijn netjes weggewerkt aan de onderkant, waardoor het design wordt behouden.

Op afstand bedienen met je smartphone
Controleer de luchtkwaliteit altijd en overal. Met de SmartThings-app kun je op afstand de luchtreiniger bedienen. Via het touchscreen of met spraakbesturing kun je het apparaat aan- of uitzetten, de luchtkwaliteit controleren, andere functies bedienen en de status van het filter monitoren.

Automatisch optimaal schone lucht
In de Sleep Mode (21dB) is de luchtstroom zachter en stiller en is het display niet verlicht, zodat je slaap niet wordt verstoord.

Compact en onderhoudsvriendelijk
Het apparaat heeft een smal ontwerp dat weinig plaats in beslag neemt en praktisch overal past. Doordat de luchttoevoer aan de voorkant zit, kun je het filter gemakkelijk vervangen en onderhouden zonder dat je het apparaat van de muur hoeft te verplaatsen.

Eenvoudig en veilig in gebruik en onderhoud
- Filtervervangingsmelding: Als het filter vervangen moet worden, licht er een icoontje op
- Timer: Met de timer voor aan-/uitzetten verspil je geen energie.
- Kinderslot: Het kinderslot voorkomt het onbedoeld wijzigen van instellingen en verkeerd gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop