x

Samsung BD-D8200 3D BluRay / HDD -speler / Ziggo ontvanger

€ 99,99

Omschrijving

Omschrijving
De Samsung BD-D8200 combineert een Blu-ray 3D-speler met een volwaardige HDD-recorder. Geniet van de beste films op Blu-ray disk, en geef zelfs 2D-content een extra dimensie dankzij de 2D-naar-3D-converter. Of steek je CI+-kaartje in de speler en kijk televisie via de dubbele DVB-T/C tuner. Je favoriete programma's leg je vast op de 250 GB harde schijf. Deze biedt ruimte voor 56 uur aan High Definition-opnames en 120 uur aan Standard Definition-opnames.

Let op: één gecodeerd kanaal tegelijk
Het is niet mogelijk om een gecodeerd tv-kanaal te kijken en tegelijk een ander gecodeerd kanaal op te nemen. Hiervoor heb je een tweede CI+-module nodig. Met Freeview-kanalen, die niet worden gecodeerd, kan je wel een tv-kanaal bekijken en tegelijkertijd een ander kanaal opnemen.

Stream draadloos multimedia naar je huiskamer
De Samsung BD-D8200 beschikt over een geïntegreerde wifi-adapter. Zo maakt het apparaat draadloos verbinding met jouw thuisnetwerk. Via AllShare stream je bestanden als films, foto's en muziek vanaf DLNA-apparaten als je laptop, je NAS-server of zelfs je telefoon naar de huiskamer. Naast een Blu-ray-speler en HDD-recorder vind je dus ook een heus mediacenter in de Samsung BD-D8200.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop