x

SAMSUNG Galaxy Buds Live Zwart | nwpr 66 euro

€ 39,99

Omschrijving

Bluetooth: Ja
Signaaloverdracht: Draadloos
Noise cancelling:
Draagwijze: In-ear
Geïntegreerde microfoon: Ja
De Samsung Galaxy Buds Live hebben een complete make-over gehad ten opzichte van zijn voorgangers. De Buds Live hebben een volledig vernieuwd design met een ergonomische pasvorm, wat ervoor zorgt dat ze comfortabel en stabiel in je oor zitten. Met de meegeleverde ‘Wing Tips’ maak je de pasvorm precies op maat. Het nieuwe ontwerp is niet alleen functioneel, maar maken de oordopjes tevens tot een modeaccessoire. Naast een strak design beschikken ze ook over goed geluid. Dankzij de AKG-speakers leveren de Buds kraakheldere tonen en een diepe bas, waardoor het net lijkt alsof je in een concertzaal zit of op een festival bent. Door de Active Noise Cancellation (ANC) kun je helemaal opgaan in je eigen muziek. ANC filtert lage tonen en laat de hoge tonen door, zodat je toch hoort als iemand je aanspreekt. De Galaxy Buds Live zijn eenvoudig te bedienen. Door slimme, korte aanrakingen pauzeer of bepaal je luistermomenten wanneer je naar muziek luistert en beantwoord je inkomende telefoongesprekken. Met de 3 geïntegreerde microfoontjes voer je eenvoudig spraakgestuurde opdrachten uit. In combinatie met de accelerometer zorgt dit ervoor dat je tijdens telefoongesprekken goed te verstaan bent, zelfs als je onderweg bent. Dankzij de krachtige batterij luister je, ook met ANC aan, tot wel 6 uur onafgebroken naar jouw favoriete muziek. Dit luisterplezier kun je verlegen met de oplaadmogelijkheden van het opbergdoosje tot wel 29 uur. De Galaxy Buds Live zijn te gebruiken met Android- en iOS-toestellen en andere bluetoothapparaten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop