x

Samsung Galaxy Tab E 9,6 8GB android 4 in nette staat zwart

€ 69,99

Omschrijving

Met slechts 8,5 mm dikte en 490 gram neem je de Galaxy Tab E overal mee naartoe. Naast het strakke design is hij ook ongelooflijk praktisch. De unieke anti-slip achterkant biedt een veilige en comfortabele grip.

Diverse camera opties
Leg de meest onvergetelijke momenten van jouw leven vast met de geavanceerde camerafuncties van de Galaxy Tab E. Denk aan de krachtige 5 MP camera en de eenvoudige 1-klik-foto- en video-optie. Houd de cameraknop ingedrukt om Continuous Shot te activeren. Hiermee maak je razendsnel fotos achter elkaar zo kan je altijd de beste uit de reeks kiezen. Ook handig voor bij een bewegend onderwerp!

Nog beter multitasken
Maak optimaal gebruik van jouw tijd met de Multi Window functie. Hiermee kan je tegelijkertijd in twee apps werken. Met de split-screen modus haal je alles uit het ruime 9,6 inch scherm.

Meer geheugenopties
Breid het geheugen van jouw Galaxy Tab E uit met een micro SD-kaart van maximaal 128 GB. Zo heb je altijd jouw favoriete films, muziek en boeken bij de hand. Maak van jouw tablet een mobiel entertainment center!

Smart Tutor
Lukt het niet om met de vele functies van de Galaxy Tab E aan de slag te gaan? Geen zorgen! Met de Smart Tutor app ontvang je hulp op afstand van toegewijde technische experts. Hiermee heb je toegang tot een scala aan diensten en informatie over software-updates, nieuwe functies en meer zonder dat u iemand in een service center betaalt.

* Samsung Smart Tutor is beschikbaar als een Galaxy Apps download.

* Hoewel Samsung Smart Tutor momenteel beschikbaar is in 45 landen, is de beschikbaarheid onderhevig aan de regionale variatie.

Kindvriendelijke functies
Kids Mode heeft een heleboel leuke en educatieve apps voor kinderen, vol leuke en schattige personages en iconen. U kunt heel makkelijk alle activiteiten op de Galaxy Tab E bijhouden, ongeschikte apps blokkeren en tijdslimieten instellen voor gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop