x

Samsung HT-C5200 - 2.1 Home cinema set, netjes en compleet

€ 89,99

Omschrijving

Dit Blu-ray home theatre-systeem tilt jouw Blu-ray belevenis naar een hoger niveau. Met de hoogste standaard in geluid, Dolby Pro Logic II, de talloze mogelijkheden in het gebruik van internetdiensten en de AllShare-technologie is dit systeem het middelpunt van jouw entertainmentwereld!

Oneindig veel entertainment met Internet@TV.
De exclusieve Internet@TV- technologie van Samsung opent meer werelden dan je je kan voorstellen. En het wordt allemaal op een groot, helder scherm gepresenteerd. Er wordt moeiteloos verbinding gemaakt met het internet, zodat je kan genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Het is verrijkend en eenvoudig. Via de bijbehorende bibliotheek met toepassingen (Applications Library) van Samsung kan je inhoud ordenen, toevoegen en wissen. Veel modellen bieden zelfs de mogelijkheid om via internet videogesprekken te voeren. Je staat dus niet alleen in verbinding met video's, maar ook met jouw mensen. Laat je omgeven door de onbeperkte mogelijkheden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop