x

Samsung ST150F digitale camera, wit, 16.2 MP, WiFi | nwpr 109 euro

€ 49,99

Omschrijving

Deze camera is in nieuwstaat.

De Samsung ST150F geeft je alle gemakken van het Samsung Smart Camera concept terwijl hij nog steeds gemakkelijk in je broekzak past. De 16,2 megapixel sensor maakt foto's die je met gemak op poster formaat afdruk. Je gemaakte foto's en video's deel je vervolgens snel en gemakkelijk via de ingebouwde Samsung Smart Wi-Fi-verbinding. Zo staan je herinneringen direct op Facebook of bekijk je ze op je smartphone of tablet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop