x

Samsung WB1100F compactcamera

€89,99

Omschrijving

De Samsung WB1100F is een compactcamera die lijkt op een SLR. De lens heeft een groot bereik, waardoor je hem kunt gebruiken als groothoek- en telelens. Schiet probleemloos scherpe en onbewogen foto's en video's door de combinatie van optische en digitale beeldstabilisatie. Controleer de zoom met een speciale knop, waardoor je snel wisselt van geen zoom naar 35x optische zoom. Met dezelfde knop schakel je de panoramafunctie in. Naast fotograferen kun je tot 20 minuten filmen in HD Ready-kwaliteit. Gebruik je LCD-scherm als digitale viewfinder of bedien je camera van een afstand met je smartphone. Dankzij een automatische back-up op je smartphone of computer raak je geen beeldmateriaal meer kwijt. Deel je foto's ook als je geen toegang tot Wi-Fi hebt dankzij de NFC-functionaliteit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop