x

Sigma | EX 10-20mm 1:4-5.6 DC HSM | ø 77 | nieuwprijs €. 349,-

€ 249,99

Omschrijving

Lens verkeert in zo goed als nieuw staat.
Geschikt voor Canon Toestellen.

Sigma introduceert het Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM objectief speciaal voor de digitale SLR camera’s met een werkelijk unieke groothoekzoom.


De enorme beeldhoek van 102.4 graden biedt veel mogelijkheden voor o.a. landschap-, architectuur-, wildlife- en creatieve fotografie.
Het 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM objectief is voorzien van 3 SLD(Special Low Dispersion) glaselementen. Deze zorgen samen met twee hybride asferische lenselement voor een uitstekende optische kwaliteit.

De interne scherpstelling samen met het HSM systeem zorgen voor een zeer snelle en geruisloze focus instellingen. De Sigma 10-22mm F4-5.6 EX DC HSM heeft een kortste instelafstand van 24 cm over het gehele zoombereik. Het interne scherpstelsysteem zorgt ervoor dat de frontlens niet mee draait, wat het gebruik van polarisatie- en trucfilters vereenvoudigt. Het objectief wordt compleet met een effectieve bloemvorminge zonnekap geleverd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop