x

Singer Symphonie V naaimachine / momenteel Singer 3221 | NIEUW

€ 99,99

Omschrijving

Het zijn echt niet alleen 50-plussers die achter het naaimachine kruipen. Zelf kleding maken is hartstikke hip. Met de Singer Simple 3221 heb je een perfecte machine voor beginners. Je bedient de naaimachine met het draaiwiel aan te voorzijde. Je kiest uit verschillende steekbreedtes en steeklengtes. Met één hand selecteer je een optie voor decoratieve streken, verwisselen van een spoeltje of het verbergen van de transporteur. Dus of je nu oefent op een rok met stretchband of meteen uitpakt met een heus carnavalspak, met de Singer Simple 3221 heb je de basis zo onder de knie.


Kenmerken
- Eenvoudige stekenkeuze dankzij de handige draaiknop.
- Korte steken zijn het meest geschikt voor lichte stoffen, fijne naalden en fijn draad.
- Lange steken zijn het meest geschikt voor zware stoffen en dikke naalden.
- Dit model is voornamelijk geschikt voor basis naaiwerkzaamheden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop