x

Smartwares Smarthome control system

€ 29,99

Omschrijving

De Smartwares SH5-SET-GW Slimme Stekker Set zorgt ervoor dat jij de controle hebt over je huis, zelfs als je niet thuis bent. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een smartphone. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Slimme Stekker en de complete Smart Home Basic serie. De set bestaat uit een Slimme Stekker en twee extra schakelaars die je gewoon in je stopcontact kunt steken.

Je eigen smarthome
De Slimme Stekker Set is de sleutel tot jouw eigen smarthome. De Slimme Stekker en schakelaars hebben een stopcontact waar je de stekker van een apparaat in kunt steken. Op deze manier kun je het apparaat bedienen door gebruik te maken van de gratis iOS en Android app. Smartwares geeft je de mogelijkheid om eenvoudig je eigen smarthome op te bouwen. Geen lastige installatieprocessen of peperdure sets, het enige wat je nodig hebt om je eigen smart home op te starten is deze set en de intuïtieve app.

maak je leven gemakkelijker
De set is onderdeel van de Smartwares Smart Home Basic serie, een serie met oplossingen om je leven gemakkelijker te maken. De Smart Home Basic serie is compatibel met de Smartwares Slimme Stekker, wat het hart van je eigen smart home is. Het laat je alle Smart Home Basic producten besturen met onze gratis HomeWizard Lite app, zonder verborgen abonnementskosten. De app verbind jouw smart home producten met je telefoon en communiceert via eigen servers in de EU, voor de veiligheid van jouw data. De Slimme Stekker is compatibel met Amazon Alexa waardoor je dus ook gebruik kunt maken van voice control.

Verbinden met de afstandsbediening
De set kan bestuurd worden met de gratis app of de inbegrepen afstandsbediening. Verbind de afstandsbediening met de twee extra schakelaars in slechts enkele simpele stappen. Plaats de schakelaars in een stopcontact en een LED lampje zal gaan knipperen. Nu kun je een knop op de afstandsbediening selecteren die vanaf nu de schakelaar bedient.

Verbinden met de Slimme Stekker
1.Open de gratis HomeWizard Lite app, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Voeg nieuwe apparaten toe via het beginscherm en selecteer het product dat je toe wilt voegen.
2.Druk de knop op het product om verbinding te maken met de app
3.Eenmaal verbonden zie je het product in de app verschijnen en kun je deze vanuit overal ter wereld bedienen.

Inhoud van de verpakking:
Slimme Stekker, 2 draadloze schakelaars, afstandsbediening, batterij, handleiding

Features:

De Slimme Stekker is de meest simpele manier om van je huis een smarthome te maken
Bedien alle verlichting en apparaten met je smartphone of Amazon Alexa
Steek de Slimme Stekker en schakelaars in een stopcontact, download de gratis app en heb de controle over je hele huis
Breid je Slimme Stekker uit met producten uit het uitgebreide Smarthome Basic assortiment
Stel timers in om lampen en apparaten automatisch aan of uit te zetten op een vooraf ingestelde tijd

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop