x

Sony BDV-E880 home cinema systeem, met BluRay en 5.1 speakers | nwpr 399 euro

€ 149,99

Omschrijving

Met de Sony BDV-E880 beleef je films in 3D-beeld met 5.1-kanaals surround sound. De hoogstaande tallboy-frontspeakers zorgen dat het geluid precies op oorhoogte klinkt wanneer jij op de bank zit. Ook stream je bestanden vanaf je pc en geniet je van al het moois dat het internet te bieden heeft via de webbrowser en BRAVIA Internet Video. Je speelt zelfs audio- en videobestanden vanaf je iPod en iPhone via de dockingstation. Het totale speakervermogen van 1000 Watt zorgt voor een overweldigende ervaring. Lastig, zo'n 5.1-set instellen? Welnee. Digital Cinema Auto Calibration doet het automatisch voor je. Verder heeft de Sony BDV-E880 twee HDMI-ingangen zodat je er ook andere apparaten op aansluit. Ook beschikt de speler over USB-poorten, zodat je heel gemakkelijk een schijf of stick aansluit en foto-, video- of muziekbestanden afspeelt. Of stream de bestanden vanaf je pc over je netwerk via DLNA naar de Sony BDV-E880.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop