x

SONY HT-G700 Dolby Atmos Soundbar , compleet met doos , nwpr. 378 Euro

€ 249,99

Omschrijving

Omring jezelf met loepzuiver geluid met de HT-G700 van Sony. Deze slanke 3.1-kanaals soundbar weet met behulp van drie front speakers en geavanceerde Surround-technologie de kamer te vullen met Dolby Atmos geluid. Met één druk op de knop verander je de 3.1-instelling eenvoudig in 7.1.2-kanaals Surround Sound, waardoor je optimaal kunt genieten van al jouw favoriete films of series. Zo komt de helikopter uit die spannende actiefilm ineens wel heel dichtbij. Daarnaast beschikt de soundbar over een speciale middenspeaker, zodat stemmen duidelijk te horen zijn en ook je muziek verfijnd wordt met meer details. Ook aan het basgeluid is gedacht: de krachtige, draadloze subwoofer zorgt namelijk voor een diepere en vollere bas. Bovendien kun je kiezen uit verschillende geluidsmodi om het geluid aan te passen aan wat je op dat moment kijkt of luistert. Zo is er bijvoorbeeld een nachtmodus waarbij je met een zacht volume alles toch heel helder kunt horen. Via Bluetooth of HDMI eARC/ARC koppel je de soundbar tenslotte gemakkelijk met een compatibele televisie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop