x

SONY KDL-26BX320 LCD TV - 26 Inch - HD Ready

€ 49,99

Omschrijving

eze KDL26BX320 lcd-televisie van 66 cm/26 inch geschikt voor HD heeft een stijlvolle vormgeving, gedetailleerde beelden en multimedia-aansluitingen.

Geniet van hoogwaardige weergave

Geniet van Full HD-beelden met details en kleuren die zorgvuldig zijn verbeterd door een unieke technologie. Voeg elegantie toe aan je kamer met de stijlvolle vormgeving van het scherm. Dit is home-entertainment voor diegenen die ware stijl en echte waarde weten te waarderen.

Geniet overal in huis van HD-beelden

Je manier van televisiekijken is veranderd; je televisie zelf nu ook. Met dit model dat geschikt is voor HD kun je geweldige digitale beelden van HD-kwaliteit bekijken die een twee keer zo hoge resolutie hebben als die van standaardtelevisies.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop