x

Sony KDL-32W655A 32

De Sony KDL-32W655 is een intelligente televisie die je met zijn ingebouwde wifi makkelijk in het thuisnetwerk opneemt. Via Smart TV staan dan handige apps tot je beschikking en heb je toegang tot het Sony Entertainment Network. De motionflow-beeldtechnie

€199,99

Omschrijving

De Sony KDL-32W655 is een intelligente televisie die je met zijn ingebouwde wifi makkelijk in het thuisnetwerk opneemt. Via Smart TV staan dan handige apps tot je beschikking en heb je toegang tot het Sony Entertainment Network. De motionflow-beeldtechniek heeft een beeldverversingssnelheid van 200Hz en de X-Reality PRO-grafische processor zorgt voor haarscherp beeld. Om het allemaal nog beter weer te geven gebruikt de Sony KDL-32W655 Dynamic Edge LED-techniek, waardoor bepaalde gebieden van het scherm donkerder of lichter gemaakt kunnen worden. Hierdoor heeft de Sony KDL-32W655 een hoger contrast en worden zwarttinten écht zwart.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop