x

Sony KDL-32WD750 || nieuwprijs: 447,95

€349,99

Omschrijving

Met de Sony Bravia KDL-43WD750 haal je een Full HD tv in huis met beeldkwaliteit die Full HD overtreft en een slank en stijlvol design heeft. De unieke X-Reality PRO-engine van Sony analyseert, reinigt en verfijnt beelden voor een prachtig gedetailleerde weergave. Deze smart-tv is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo kun je de tv draadloos verbinden met wifi, waarna je kunt genieten van het oneindige aanbod van YouTube en Netflix. Ook is het mogelijk om al je mooie herinneringen met elkaar te delen door het beeld van je smartphone op de tv te projecteren. Na het maken van foto’s of video’s kun je eenvoudig je camera via een USB-kabel verbinden met je tv. Met smartphones kan dit zelfs nog eenvoudiger via Photo Sharing Plus. Het design van de Sony KDL-43WD750 is niet alleen stylish maar ook functioneel. Hier kun je namelijk al je kabels in doen zodat je nooit meer naar de lelijke kabels hoeft te kijken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop