x

SONY PS Vita Console , met doosje & toebehoren

€ 159,99

Omschrijving

Conditie : De console heeft lichte gebruikerssporen.

Omschrijving
Het eerste wat in het oog springt wanneer je naar de PlayStation Vita kijkt, is het indrukwekkende multi-touch OLED-beeldscherm met een diagonaal van 12,7 centimeter, oftewel 5 inch. Dit touchscreen zorgt i.c.m. de touchpad op de achterkant van de handheld voor een unieke driedimensionale bediening van games en andere applicaties. Verder beschikt de PS Vita uiteraard over de knoppen die je verwacht op een PlayStation: de D-pad, de welbekende actieknoppen, twee shoulder buttons bovenop de handheld en - in tegenstelling tot de PSP - twee analoge sticks i.p.v. één.

Voer videogesprekken en deel je game-informatie
Het sociale karakter van de PS Vita komt tot uiting in twee applicaties: Near en Party. Via Party chat je met andere Vita-eigenaars, alleen in chat of met beeld en geluid dankzij de ingebouwde microfoon en twee camera's (één aan de voorkant en één aan de achterkant van de Vita). Via Near spoor je andere Vita-speler in de buurt op. Zie bijvoorbeeld wat ze spelen, hoeveel Trophies ze hebben of deel game-informatie en virtuele game-gerelateerde items met elkaar. En natuurlijk speel je ook samen multiplayer games via een draadloze wifi-verbinding van deze veelzijdige draagbare spelcomputer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop