x

Sony bluetooth Speaker SRS-XB43 in goede staat | nwpr 230 euro

€ 145,-

Omschrijving

Maak elke locatie binnen een mum van tijd klaar voor een feestje met de Sony SRS-XB43. Het paradepaardje van de Sony Bluetooth-speaker serie is uitgerust met indrukwekkende audio technologieën voor het beste geluid. De X-Balanced Speaker Unit produceert dankzij de rechthoekige vorm een krachtigere bas, zorgt voor minder vervorming en meer vocale helderheid. Daarnaast beschikt de SRS-XB43 over zowel een woofer als een tweeter, waardoor stemmen extra natuurlijk klinken. Met behulp van de Extra Bass-functie geniet je van een volle en zuivere bas. Tevens beschikt de Bluetooth-speaker over een tweeterlichtje, speakerlichtje én draadverlichting in verschillende kleuren, die mee knipperen op de maat van de muziek. Activeer de Live Sound-modus voor een unieke driedimensionale geluidservaring en creëer zo zelf heel eenvoudig club- of festivalvibes. Via de Sony Music Center-app bedien je zelf gemakkelijk de muziek, belichting en geluidsinstellingen. Met Party Connect verbindt je tot wel 100 compatibele luidsprekers. Tot slot gaat de water- en stofbestendige speaker tot wel 24 uur mee en laadt je de batterij van jouw smartphone via de USB-poort gemakkelijk weer op.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop