x

SONY SRS-XP500- Partybox- Zwart , in nieuwstaat | nwpr 279 euro

€ 179,99

Omschrijving

Een feestje bouwen doe je met de Sony SRS-XP500 partyspeaker. Dankzij de Mega Bass-technologie wordt het geluid gebalanceerd met heldere midden- en hoge tonen en diepe, krachtige bassen. Met de DSP-technologie wordt het basgeluid versterkt. Met de X-Balance Speaker Unit en de zeer efficiënte tweeters aan de voor- en achterkant ervaar je de muziek multidimensionaal net zoals je in de discotheek gewend bent. Met de party-connect functie koppel je SRS-XP500 gemakkelijk met meerdere speakers tegelijkertijd. Ervaar het geluid alsof je een concert bijwoont dankzij de Live Sound-functionaliteiten. Het geluid wordt opgeschaald naar livemuziek, waardoor je jouw favoriete concerten kunt herbeleven. Liever Karaoke? Sluit gemakkelijk een microfoon aan en zing mee met de nieuwste nummers. Met de Fiestable-app bedien je de speaker eenvoudig vanaf je telefoon. Dankzij de gitaaringang tover je de partybox bovendien moeiteloos om in een gitaarversterker. De SRS-XP500 bevat een snellaadfunctie waarmee je de speaker al na 10 minuten opladen 80 minuten kunt gebruiken. Met een totale accuduur van 20 uur hoef jij je geen zorgen te maken over de accu. Tot slot is deze bluetooth speaker spatwaterdicht en bevat deze speaker sfeerverlichting voor een kleurrijk feestje.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop