x

Stagg GAS-5 versterkerstatief | nwpr 38 euro

€ 25,-

Omschrijving

Met een versterkerstatief kunt u uw monitor of versterker zo plaatsen dat het geluid optimaal op u is gericht. Daarmee voorkomt u tevens dat uw mede bandleden hinder ondervinden van uw geluid. Met de Stagg GAS-5 kunt u niet alleen de luisterhoek instellen maar ook de hoogte waarop de monitor of versterker is geplaatst. Op die manier wordt het nog eenvoudiger om een optimale plaatsing te bewerkstelligen. De stalen buizenconstructie is opvouwbaar en de hoogte is in vier stappen verstelbaar. Voorzien van rubberen voeten en padding op de raakvlakken zodat uw kostbare apparatuur niet beschadigd raakt.

 

De op de foto's afgebeelde Marshall versterker is separaat verkrijgbaar.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop