x

Star Wars III - Revenge Of The Sith

€ 9,99

Omschrijving

In het laatste deel van de Star Wars saga, 'The Revenge of the Sith', groeit de kloof tussen Chancellor Palpatine en De Raad van de Jedi's. De jonge Jedi Anakin Skywalker voelt zich gevangen tussen de twee kampen en zijn trouw aan De Raad neemt steeds verder af. Hij voelt een sterke aantrekkingskracht tot de 'The Dark Side' door de vele verleidingen en beloftes die macht met zich meebrengt. Toch valt hij voor deze 'Dark Side' en zweert hij trouw aan de kwaadaardige Darth Sidious. De 'Sith Lords' staan nu sterk en maken een plan om alle Jedi's te vernietigen. Alleen Yoda en Obi-Wan zijn in staat het hoofd te bieden tegen deze strijdlustige 'Siths'. Het wordt een spectaculair en allesbepalend 'lightsaber' gevecht tussen goed (Obi-Wan) en kwaad (Anakin / Darth Vader), waarbij de toekomst van de Galaxy op het spel staat...

Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands, Arabisch
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Extra's: 6 nooit eerder geziene scènes, speciaal gecreëerd voor deze DVD. "Within A Minute": Wie en wat heb je nodig om nog geen volle 60 seconden van Episode III te verfilmen? "The Chosen One": De tragische transformatie van Anakin Skywalker in Darth Vader. "It's All For Real": De extreme training nodig voor intense "Jedi action battles". "The making of Revenge of the Sith": Een ongeëvenaarde 15-delige webdocumentaire. "A Hero Falls": Music video featuring John Williams' "Battle of the Heroes" track. Theatrical teaser & launch trailer + 15 TV spots. Theatrical posters en printcampagnes vanuit de hele wereld. Een nooit geziene "Production Photo Gallery". Speelbare Xbox Battlefront II demo en Battlefront II / Star Wars Empire At War game trailers. DVD-ROM weblink naar exclusieve Star Wars extra's.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop