x

Steel Series Arctic Prime Gaming Headset

€ 69,99

Omschrijving

Conditie : De headset is in een uitstekende staat.

Omschrijving
Rondsluipende tegenstanders in Call of Duty verrassen je niet meer met de SteelSeries Arctis Prime Bedrade Gaming Headset. De 7.1 Surround Sound zorgt ervoor dat je elk geluid exact plaatst zodat je er binnen een enkele oogwenk op reageert. Zo ben jij degene die de vijandelijke sniper verrast in plaats van andersom. Door de gesloten oorkussens beschik je over passieve noise cancelling waardoor geluiden van de buitenwereld tot een minimum beperkt blijven.


Let op: 7.1 Surround Sound werkt alleen op de PC.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop