x

Super Mario 3D Lands - N3DS Game

€7,99

Omschrijving

Super Mario 3D Land

Super Mario 3D Land bevat een unieke mix van bekende en gloednieuwe Mariogameplay. Prinses Peach heeft zich weer eens in de nesten gewerkt; Bowser heeft haar ontvoerd en er is maar één man die voor gerechtigheid kan zorgen.

Het beste van beide perspectieven

Super Mario 3D Land combineert de traditionele elementen van 2D-Mario's zoals Super Mario Bros. 3 (NES) en New Super Mario Bros. (DS) met de nieuwe elementen van 3D-Mario's zoals Super Mario Galaxy (Wii). Dit eerste 3D-platformspel levert een compleet driedimensionale beleving, maar speelt verrassend genoeg, als de oude 2D-spellen van Mario! Beleef een spannend nieuw gevoel van diepte, afstand en snelheid terwijl je door de levels rent, springt en van vijand naar vijand stuitert. Iedere Mario-fan kan makkelijk in dit spel stappen, maar er zijn ook uitdagingen voor de grootste Mario-experts. Haal je heelhuids de vlaggenmast aan het einde van het level?

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop