x

Super Street Fighter IV - N3DS Game - losse cassette

€4,99

Omschrijving

Super Street Fighter IV - 3D Edition

De 3DS-versie van Super Street Fighter IV biedt je exact dezelfde ervaring als de consoleversies en meer. Super Street Fighter IV - 3D Edition speelt nog steeds als een 2D fighter maar het gevoel van diepte in de personages en achtergrond zijn fenomenaal. Als er één spel is dat je wil alleen al moet kopen om de nieuwe 3D-effecten van je 3DS te tonen is het dit wel en eens je in 3D gespeeld hebt wil je waarschijnlijk nooit meer terug. Er is ook een nieuwe cameraoptie toegevoegd, genaamd 'Dynamic View', die de camera schuin achter je personage plaatst. Dit is geheel optioneel en je kan natuurlijk ook via het meer traditionele camerastandpunt vechten indien je dit wenst.

Hadokens, wanneer je maar wilt

De gameplay is eveneens identiek aan deze van de consoleversies en je zal geen problemen hebben met het uitvoeren van je Hadokens en andere moves. Voor beginners biedt SSFIV - 3D Edition een handige hulpfunctie om de moeilijkere moves uit te voeren. Het onderste touchscreen biedt je namelijk snel toegang tot vier moves die je vrij kan kiezen. Veel respect zal je niet krijgen indien je dit systeem gebruikt, maar het is een leuke manier om beginnende Straatvechters op weg te helpen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop