x

SWISSCARE Cleansing Tonic 200 ml. | elders € 30,09

€ 20,-

Aantal:

Omschrijving

Een verfrissende en verhelderende tonic met een diep reinigende en hydraterende werking.Een onmisbare overgang tussen reiniging en verzorging. De tonic ondersteunt de natuurlijke pH waarde van de huid en bereidt de huid optimaal voor op het aanbrengen van de dag- of nachtcrème.

Breng de reinigingstonic van Swisscare voor een grondige reiniging van de huid ‘s ochtends en ‘s avonds aan na de reinigingsmelk. Doe de tonic op een wattenschijfje en dep het zachtjes op het gezicht en de hals. Dit is een goede voorbereiding voor uw huid om het maximale te halen uit de andere producten van SwissCare.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop