x

Technics SU-V570 PXS Stereo versterker

€ 149,99

Omschrijving

Deze Class AA versterker van het Japanse merk Technics beschikt over een breed scala aan ingangen, inclusief een phono ingang die geschikt is voor MM en MC elementen. We hebben deze ‘mid 90ies’ Technics een grondige revisie gegeven waarbij we alle verouderde onderdelen vervangen hebben zodat deze versterker weer vele jaren meegaat. Ideaal voor veeleisende muziekliefhebbers die een krachtige, goed klinkende versterker zoeken.

Werkt goed mist alleen de rechterschakel knop.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop