x

Telesin 6 Dome Port The Ultimate Tool - Geschikt voor GoPro Hero 8 | Nwpr. 54,98 Euro

€ 34,99

Omschrijving

Door de waterlijn weg van de lens te verplaatsen, kunt u zowel boven als onder water tegelijkertijd foto's maken.
Deze worden vaak aangeduid als half en half, 50/50, over foto's onder of split-level.
Eenvoudig te bedienen, bijna oneindige scherptediepte, groothoeklens en video en stilstaande beeldkwaliteit maken de GoPro Hero 8 Action-camera perfect geschikt voor deze toepassing.
De dome-poort maakt gebruik van een op maat gemaakte semi-halfronde acryl dome die optisch is afgestemd op de GoPro Hero 8-lens, het pakket bevat een dome-poort en een zwevende handheld, alles wat u nodig hebt is een camera, deze aanzetten en verbluffende beelden produceren.
Het gebruik van een semi-halfronde koepel elimineert de loodrechte hoek tussen de steunplaat en de koepel. De voordelen hiervan zijn de eliminatie van cirkelvormige reflectie en verbeterde waterafdekking, terwijl de vormfactor wordt gereduceerd en het volledige vooroppervlak wordt behouden.
De GoPro Hero 8 is net zo veilig als altijd, omdat de dome-poort recht op de behuizing glijdt, verandert het de diepteclassificatie van de GoPro Hero 8-behuizing niet.
Alles in één polycarbonaat behuizing en waterdichte behuizing voor camera, vermijd het risico op lekkage veroorzaakt door te veel montagepositiesnelheid tot een diepte van 30 m
Gehard optisch acryl transparant deksel met premium volledig afdichtende siliconen o-ring en het achterpaneel is vervangbaar
Antisliphandgreep voelt goed, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt als een drijvende bobber
De dome-poort bevestigde de waterdichte behuizing voor GoPro Hero 8 en vereist geen speciale aanpassingen of afzonderlijke accessoires, eenvoudig te bedienen
Brede beoordelingen, zeer zichtbaarheid om de scènes van uw GoPro Hero 8-camera te helpen herstellen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop