x

The Next Beat by Tiësto dj-controller | elders 80 euro

€ 59,95

Omschrijving

Traploze crossfader
Aanraakgevoelige jogs
Dubbele hoofdtelefoonaansluiting
Start jouw DJ-carrière met de The Next Beat DJ controller. Deze controller is een unieke samenwerking tussen DJ Tiësto en Beatport. Met de USB-A-aansluiting koppel je hem gemakkelijk aan je pc of Mac en kun je direct aan de slag. The Next Beat controller laat zien dat het nooit te laat is om jouw droom als DJ waar te maken. Het strakke design met groene led-verlichting brengt je meteen in de sfeer om je eerste track te mixen. De twee-decks controller is voorzien van alle technische ondersteuningen die je nodig hebt om te starten. Zo kun je mixen, pitch-shiften en kun je gebruik maken van loops, hot cues, effecten en samplers. Niet heel technisch aangelegd? Geen zorgen! De controller wordt geleverd met software die je gratis kunt downloaden op je pc of Mac. Met een gratis proefabonnement van 30 dagen op Beatport heb je ook gelijk toegang tot de grootste online catalogus aan dancemuziek. Je hebt ook toegang tot de online masterclasses van DJ Tiësto. Zo kom je alle ins- en outs te weten over het draaien. De masterclasses zijn beschikbaar in het Engels, met ondertiteling voor de volgende talen: NL, DE, FR, ES, EN.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop