x

Tivoli Audio Model Two Silver Black

€ 199,99

Omschrijving

De Tivoli Audio Model Two is door de extra stereospeaker een volwaardige stereo FM-radio. Plaats de twee onderdelen op de juiste afstand van elkaar en een overweldigend geluid is het gevolg. In de Tivoli Audio model Two is van dezelfde hoogwaardige tuner en driver gebruik gemaakt als in de Model One. Naast de extra stereospeaker biedt de Model Two een mixmodus, waarbij geluiden van aangesloten randapparatuur zoals een computer weergegeven worden. Tevens is het bij de Tivoli Audio Model Two mogelijk je mp3-speler of smartphone aan te sluiten en je eigen muziek af te spelen. Geniet nu van een overweldigende stereoweergave met de Tivoli Audio Model Two.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop