x

turbotronic turbowave oven

€ 69,99

Omschrijving

Beschrijving
Max. vermogen 2000W
Inhoud 45 Liter
Dubbellaags glazen deur
Temperatuur 100-230ºC
4 RVS Verwarmingsbuizen
RVS Handgreep
Bediening d.m.v. 4 knoppen: timer, temperatuur, functies, stand
2 aluminium gecoate bakplaat
Rotisserie vork
Geïntegreerde verlichting
De introductie van de TurboWave-lijn, TT-EV45 elektrische oven, is vergelijkbaar met een ovenprestatie op ware grootte op uw aanrecht. De elektrische oven is perfect voor het bakken, opwarmen en grillen. Hij heeft een inhoud van 45L en een breed temperatuurbereik van 100°C tot 230°C.

Met deze compacte broodroosteroven roostert u goudbruine broodplakken of bakt u pizza’s met een zachte, knapperige korst in minder tijd

Bediening met 4 knoppen: UIT / Rotisserie / Convectie / Rotisserie & Convectie, 100 ~ 230ºC temperatuurregeling UIT / Bovenverwarming / Onderverwarming / Boven & amp; Lagere verwarming 60 minuten timer. Terwijl de timer aan is, gaat het binnenlampje branden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop