x

Turtle Beach Stealth 600 Gaming headset Radiografisch 2.4 GHz, USB Draadloos Over Ear Zwart, Blauw

€ 39,99

Omschrijving

Nieuw kost deze headset 95 euro. Bij ons gunstiger geprijsd.


De Turtle Beach® Stealth 600 is de nieuwe draadloze surround sound gaming-headset voor PlayStation 4®en imponeert met een moderne look en vele bijzonderheden. De Stealth 600 valt op door zijn moderne look en levert over krachtige, grote 50 mm-luidsprekers pakkend en virtuele surround sound en helder chat-audio - voor het eerst met een openslaande variant van de beproefde, krachtige microfoon van Turtle Beach. De nieuwste verbetering van eenmalige, brillen vriendelijke ProSpecs™ ontwerp van Turtle Beach met actief ademend hoofdbeugel en zachte oorkussens geeft de Stealth 600 een onovertroffen draagcomfort. Tot de bijzonderheden van de Stealth 600 behoren bovendien Turtle beachs exclusief Super Human optie™, het regelbare microfoon monitoring, audio presets inclusief bass boost™ en de oplaadbare accu met 15 uur speeltijd.

De Turtle Beach audio-hub zorgt ervoor dat uw gaming-headset en andere accessoires van Turtle Beach altijd up-to-date is en maakt het jullie, de instellingen van specifieke producten aan te passen.

Draadloos geluid
Een betrouwbare USB-zender brengt draadloze gaming-audio van topklasse op PS4™.

Virtuele sourroundsound
Hier wordt van conventionele stereogeluid een virtuele surround geluid van topklasse - voor het onderdompelen in games, films en muziek.

Super Human optie™
Met de exclusief van Turtle Beach ontwikkelde super human optie™ komt het doorslaggevende voordeel in de strijd! Elk geluid in de omgeving wordt hoorbaar: aan de achterzijde sluipende vijanden, het bijladen van wapens voor een hinderlaag, externe voertuigen, de versterking brengen. Alleen zo kunnen gamers in een fractie van een seconde beslissingen op leven en Game Over nemen die topspelers onderscheiden van de massa. Hear everything. Defeat everyone!

Accu continu power
Door de oplaadbare accu met meer dan 15 uur mogelijke speelduur per lading is de headset altijd klaar voor gebruik.

Brillen vriendelijk
Het gepatenteerde ProSpecs™ Glasses reliëf systeem van Turtle Beach neemt de druk van de beugel! Door het gebruik van twee schuimstof dicht op het gebied van de beugels zijn in de oorkussens op deze plaats bijzonder zacht - en zorgen zo voor onovertroffen draagcomfort voor brildragers.

Hoog uitklapbare microfoon
Het beproefde, regelbare microfoon van Turtle Beach registreert chat en opdrachten luid en duidelijk, zodat elk commando aankomt. Het onderdrukken bij gebruik zonder chat kan hij eenvoudig omhoog worden geklapt, waarbij het zich in het design van de headset geïntegreerd.

Regelbare microfoon monitoring
Niet huilen! Door het regelbare microfoon Monitoring is de eigen stem in variabele volume via de headset te horen, zodat uw ieuwe team en andere speler nooit meer hoeft anschreien.

Hoogwaardige 50 mm-luidsprekers
Grote, krachtige 50 mm luidsprekers zorgen voor een dynamisch geluid met heldere hoge tonen en volle bassen.

Profi-presets inclusief bass boost™
Nog meer genieten van geluid met de karakteristieke Turtle Beach geluid - door professionele EQ-presets inclusief bas-, hoogte- en spraak verhoging.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Highlights
Voor PS4™ en PS4™ Pro
Ook compatibel met Nintendo Switch™
Virtuele surround sound
Opklapbare krachtige microfoon
Oplaadbare accu met 15 uur Speelduur

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop