x

Vickers Armstrongs Navitimer (Steel VA0013) in topstaat | nwpr 450 euro

€ 225,-

Omschrijving

Herenhorloge Navitimer (Steel Va0013) van het merk Vickers Armstrongs. Zoek je een horloge dat je dagelijks kunt dragen? Dan is dit exemplaar van Vickers Armstrongs misschien wel wat voor jou. Deze 12-uurs analoog is stoer, subtiel én stijlvol en je draagt 'm vanwege de kleuren combinatie gemakkelijk bij elke kledingstijl. Ook is de band erg comfortabel aangezien het uit siliconen bestaat, waardoor het horloge ook tijdens sportactiviteiten gedragen kan worden. Het is een (Seiko Quartz gedreven) chronograaf met datum-, seconden- en 24-uursaanduiding en als extra is het de Navitimer ook nog eens krasbestendigheid, nikkelvrij en hypoallergeen.

Diameter van de kast: 46 mm

Dikte kast: 15 mm

Status: nieuw

Met datumaanduiding

Het horloge is nikkelvrij en hypoallergeen

SPECIFICATIES

Merk: Vickers Armstrongs
Kleur: zilver met zwart
Materiaal: roestvrij staal
Aandrijving: quartz
Glas: mineraalglas
Sluitingstype: vlindersluiting
Waterdichtheid: 3 ATM

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop