x

Visaton Dl18/2t 17 Cm 2-weg Plafond Luidsprekers

€ 60,-

Omschrijving

Specificaties
- Impendantie: 8R
- Maximaal Vermogen: 70W
- Model: Plafondluidsprekers
- RMS Vermogen: 50W

17 cm (6.5") HiFi plafondluidspreker met roestvrije gril, gemaaktvoor de installatie in plafonds van ieder materiaal. Uitgerust meteen 2-weg coaxiaal besturing. Makkelijke klik systeem voorinstaleren in het plafond, met een rond gemaakte opening waar dering in bevestigd kan worden voor het instaleren. Voor een snel enhandige bevestiging maak je gebruik van een klikmechanisme. Vooreen snelle instalatie van de gril maak je gebruik vanbevestigingsbajonet.

Nette staat met garantie, het btreft hier 3 plafondspeakers

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop