x

VOX VT100 + VOX Footswitch VFS 5 - in zeer nette staat

€ 329,99

Omschrijving

De populaire Valvetronix serie van Vox is uitgebreid met de VT combo’s. Deze 100 watt uitvoering met 12″ Vox Original speaker beschikt over complexe modeling technologie. Gecombineerd met de Vox Valve Reactor buizenversterker met een 12AX7 buis zorgt de VOX Valve Reactor voor een geluidskwaliteit die de concurrentie compleet wegvaagt! Hij heeft maar liefst 22 amp simulaties en 12 effecten onder de kap. Van legendarische boutique combos en vintage versterkers tot de nieuwste hi-gain bakken. Je kan eindeloos combineren, aanpassen en opslaan. De VT100 beschikt ook over 66 klassieke presets met het geluid van legendarische gitaarsongs. Dankzij de hoofdtelefoon aansluiting kan je ook ‘s nachts flink oefenen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop