x

Wacom Cintiq 21UX Interactive Pen Display

€ 500,-

Omschrijving

De interactieve pen-display Wacom Cintiq 21UX van Wacom biedt digitale fotografen, grafici, illustrators en product- en modeontwerpers nieuwe ruimte voor hun creativiteit en hun ideeën.

Werk met optimale hand-oogcoördinatie in uw digitale toepassingen, direct met de pen op de 21,3" TFT-display. Versnel uw werkproces en verhoog uw productiviteit via het samenspel van de Grip Pen, acht ExpressKeys aan iedere zijde en Touch Strips met schakelfunctie. Richt uw individuele, ergonomische werkplek in: het beeldscherm kan als een tekentafel tussen 65 en 10 graden naar achteren worden versteld en als een schetsblok tot 180 graden in beide richtingen worden gedraaid.

De Cintiq 21UX met de nieuwe puntsensor "Wacom Tip Sensor", 2.048 drukniveaus en een verlaagde activeringsdruk van minder dan 1 gram is volledig compatibel met het pentabletsysteem Intuos4.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop