x

WD My Book Duo - Externe harde schijf - max 2x 10TB (zonder harddisks)

€ 109,99

Omschrijving

De My Book Duo-schijf beschikt over een enorme opslagcapaciteit voor het opslaan van foto’s, video’s, muzieknummers en documenten. Met superhoge overdrachtssnelheden kan je grote bestanden opslaan en archiveren vanaf je digitale camera’s, actiecamera’s, drones en andere apparaten. De schijf biedt een opslagcapaciteit tot 20 TB (harddisks niet inbegrepen) via een enkele kabel. De My Book Duo-schijf is compatibel met USB 3.1 en USB 3.0/2.0 en biedt zeer snelle connectiviteit ongeacht de interface. Bevat zowel USB Type-C™-naar-Type-C- als Type-C-naar-Type-A-kabel.
✔ Grote opslagcapaciteit van 4 TB
✔ Er wordt zowel een USB-C naar USB-C kabel als een USB-C naar USB-A kabel meegeleverd. Hierdoor is de harde schijf meteen op elk apparaat aan te sluiten.
✔ Met behulp van de WD Security™-software kun je je persoonlijke inhoud beveiligen met een wachtwoord.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop