x

Weiliang Audio FU32 Buis Eindversterker, 2x 5 Watt, NIEUW

€ 345,-

Omschrijving

Deze versterker is uitgerust met FU32 buizen, die een warm en gedetailleerd geluid produceren tot in de hoogste boventonen. Hoge frequenties en de delicate menselijke stem zijn echt en natuurlijk, ook na lang luisteren wordt je niet moe. Sluit hem aan op hoogwaardige luidsprekers met een wat hoger rendement (> 90 DB) en je zult er heel veel plezier aan beleven.
Hij is gebouwd met veel geïmporteerde componenten: Japanse geavanceerde filter condensator, ALPS potentiometer, HIFI speciale transformator, etc.
Grootte: 196*291*163mm.
Netto gewicht: 7.4kg.
Gewicht na verpakking: 8.5kg.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop