x

Weller WE1010 soldeerstation | elders 150 euro

€ 119,99

Omschrijving

Dit soldeerstation van Weller heeft meer vermogen dan de vergelijkbare stations op de markt. Hierdoor is de soldeerbout sneller opgewarmd en heeft hij ook een kortere hersteltijd wat het mogelijk maakt om efficienter en preciezer te solderen. Het instellen van de gewenste temperatuur gaat eenvoudig door middel van de knoppen en het duidelijke scherm. De instellingen van dit station worden beveiligd met een wachtwoord.
Het station heeft een ingebouwde standby- en auto setback modus wat voor energie besparing zorgt in het geval van inactiviteit en een langere levensduur van de apparatuur garandeerd. Verder zorgen de temperatuur stabiliteit en vergrendeling voor een bescherming van de soldeerpunten en een continu hoge kwaliteit soldeer resultaat.
Samen met het soldeerstation worden standaard een WEP70 soldeerbout en PH70 veiligheidssteun meegeleverd. De soldeerbout heeft standaard een ETA tip van 1.6mm en is ESD veilig. Verder is het eenvoudig en zonder verder gereedschap mogelijk om de punt van deze soldeerbout te verwisselen.
Specificaties
Vermogen 70W
Temperatuurbereik 100-450℃
Temperatuurnauwkeurigheid ±5℃
Temperatuurstabiliteit ±6℃
Opwarmtijd ±28s
ESD veilig ✔
Afmetingen 150x120x98mm
Gewicht 1.4Kg

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop