x

WESCO WS2976.9 Repricozaag met accu , in nieuwstaat

€ 59,99

Omschrijving

De Wesco reciprozaag WS2976.9 is geschikt voor veel toepassingen binnen en buiten het huis. Je kunt moeiteloos en snel van zaagblad wisselen zonder behulp van gereedschap. De reciprozaag kun je perfect inzetten op plekken waar je met een normale zaag anders niet bij zou kunnen. Als je in een hoek aan het werken bent, dan kun je niet de beweging maken die je wilt met een normale zaag. Dan is de schrobzaagmachine de oplossing. De machine is dus in staat om lastige plekken en kleine hoekjes te bereiken.

De reciprozaag is in staat te zagen door bijna alles (hout, steen, staal, aluminium, PVC). De zaag ligt makkelijk in de hand door de softgrip. Dit biedt meer controle over de zaagwerkzaamheden. Door de veiligheidsschakelaar wordt ook jouw veiligheid gegarandeerd met deze schrobzaagmachine. Deze zaag beschikt over variabele snelheden die naar eigen wens zijn in te stellen. Daarnaast is de kantelvoet ook naar eigen wens te veranderen. Gebruik deze machine in combinatie met een Wesco 18V accu.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop