x

Xiaomi POCO X4 128GB 5G blauw, in topstaat | nwpr 373 euro

€ 225,-

Omschrijving

De Poco X4 Pro 5G maakt gebruik van een prachtig AMOLED scherm die een groot aantal kleuren kan laten zien. Het scherm beweegt vloeiend door het 120Hz scherm en de telefoon heeft een erg goed camera-systeem. Hiernaast is de X4 Pro 5G razendsnel en laadt in 20 minuten op van 0% naar 70%.

Beeldscherm
De Poco X4 Pro 5G maakt gebruik van een AMOLED scherm met een 120hz refresh rate. Dit zorgt ervoor dat al je bewegingen razendsnel en soepel over het scherm bewegen. Ook beschikt de telefoon over een 360Hz touch sampling rate wat ervoor zorgt dat de telefoon razendsnel reageert op jouw aanraking. Het scherm past de helderheid automatisch aan aan je omgeving.

Camera
De Poco X4 Pro 5G heeft een allround camerasysteem. De telefoon maakt gebruik van een 108 Megapixel hoofdcamera, een 8 Megapixel Ultra-Wide camera en een 2 Megapixel Macro camera. Deze camera's laten je razendscherpe foto's, brede groepsfoto's of natuurfoto's en mooie close ups maken. Aan de voorkant van de telefoon is een 16 Megapixel selfie camera te gebruiken.

Snelheid en batterij
De X4 Pro 5G maakt gebruik van een razendsnelle processor om al jouw activiteiten razendsnel te verwerken. zo starten apps snel op en hoef je nooit lang te wachten. De smartphone beschikt over een grote batterij welke je meer dan 15 uur video's laat kijken en 191 uur muziek laat luisteren. Met de snellader laadt de Poco X4 Pro in 20 minuten van 0% naar 70% op en in 41 minuten van 0% naar 100%.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop