x

YAMAHA PSR-8 keyboard, 49 toetsen, in nette staat

€ 89,99

Omschrijving

De Yamaha PSR 8 is een portatone toetsenbord met 49 toetsen. Het instrument, met 49 toetsen met linkshandige split van 18 noten die zowel enkelvingerigeakkoorden, volvingerigeakkoorden of gewoon handmatige bas konden spelen, was ook voorzien van 40 iconische tonen, 10 PCM-ritmes en een mogelijkheid tot 380 dubbele tonen. Het instrument heeft 20 stemknoppen en een DUURZIN knop. Elke knop kan werken om twee verschillende tonen één tegelijk te activeren. De overschakeling tussen twee geluiden van dezelfde knop wordt bestuurd door een SIDE-A/SIDE-B knop op het toetsenbord. Het toetsenbord heeft ook START/STOP, INTRO/FILL-IN en SYNCHRO START knoppen voor de 10 PCM ritmes. Voor een goede afwerking heeft het toetsenbord DEMONSTRATIE, RECORD en PLAY knoppen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop