x

zelfbouw subwoofer + versterker, super degelijk Elektuur prototype

€ 150,-

Omschrijving

Deze subwoofer is ontworpen zonder compromissen te sluiten. Deze oerdegelijk gebouwde basreflex kast bezit 2 stuks 12 inch speakers en is inwendig goed verstijfd zodat er zo weinig mogelijk trillingen (kleuring) ontstaat. Het resultaat is een afgrond diepe en kurkdroge basweergave. De bijpassende versterker levert 140 watt vermogen, hetgeen in combinatie met het hoge rendement van de speakers meer dan voldoende basdruk levert. Pas op voor de buren!!!!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop