x

Zhiyun Smooth Q3 is een gimbal voor je smartphone (nwpr 85)

€ 49,99

Omschrijving

De Zhiyun Smooth Q3 is een drie-assige smartphone gimbal met statief, opbergtas en polsriempje.

De Smooth Q3 beschikt over een 180° draaibaar invullicht en 17 voorgeprogrammeerde slimme templates. De gimbal is compact en lichtgewicht waardoor je deze eenvoudig mee op pad neemt. Of je nu opnamen maakt voor TikTok, aan het vloggen bent, actief ben op social media of voor de lol, met deze gimbal kun je écht plezier beleven. De gimbal is voorzien van een unieke belichtingsfunctie en templates die beschikken over nog meer creatieve opnamemogelijkheden. Door de prettige knoppenindeling is de gimbal erg gebruiksvriendelijk. Door bijvoorbeeld drie keer op de knop te drukken, kun je eenvoudig schakelen tussen de portret- en landschapsmodus, terwijl je met ultra-groothoekopnamen uitgestrekte landschappen net zo makkelijk kunt vastleggen als opnamen vanuit een laag standpunt.

Ondanks het lichte gewicht, beschikt deze gimbal over een draagvermogen van 280 g. De 3-assen zorgen voor een optimale en natuurgetrouwe opname kwaliteit. Als je je handen even vrij wilt houden gebruik je gewoon het standaard meegeleverde statief.

Uniek is dat de gimbal beschikt over een 4300K warm-toned geïntegreerd ‘invullicht’ met drie aan te passen niveaus van helderheid en een touch-knop controle om met één beweging het invullicht 180° te draaien. Dit maakt belichting voor zowel de selfie camera als de gewone camera van je smartphone mogelijk. Perfect voor het vastleggen van heldere portretten in situaties waar er sprake is van weinig licht.

De Smooth Q3 gimbal heeft 17 ingebouwde SmartMode templates, waardoor het maken en bewerken van video's die regelmatig terugkeren simpelweg veel sneller gaat. Met de ZY Cami Editor is het mogelijk om video's te bewerken met op maat gemaakte templates en een reeks aan muziek, speciale effecten en filters toevoegen. Andere nieuwe functies zijn gebaren besturing (zogenaamde ‘gesture control’) en SmartFollow 3.0 Object Tracking dat het onderwerp met één druk op de knop markeert en een actieve Smart Follow-functie.

ZY Cami is een veelzijdige app die een uitgebreide en intuïtieve oplossing biedt voor mobiele filmmakers om hun video's te maken, bewerken en delen. Wil je eenvoudige maar verbluffende effecten toevoegen die je video's laten opvallen? Gebruik Instant Dolly Zoom en creëer filmische korte films met slechts een paar eenvoudige stappen in de App. Of kloon jezelf om verschillende kanten van jezelf te laten zien. Met MagicClone Pano kun je nu meerdere foto's maken en ze op hetzelfde scherm rangschikken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop