x

Brain Training Nintendo DS Game Losse Cassette

€ 4,99

Omschrijving

Brain Training biedt je enkele snelle en simpele denkoefeningen om je hersenen jonger te maken. Het niveau van je denkvermogen wordt in deze game namelijk in leeftijd uitgedrukt, waarbij 20 jaar het beste niveau is.

Deze game biedt je handschrift- en stemherkenning! Zo kunnen de oefeningen dus snel en makkelijk ingevuld worden! De oefeningen bestaan uit de simpelere wiskundige en taalkundige oefeningen. Het is vergelijkbaar met een fitnessclub, maar dan voor je brein en denkvermogen! Bepaal zelf hoeveel tijd je er in wil steken en op welke manier!

Ook de liefhebbers van Sudoku-puzzels komen in deze game aan hun trekken! Brain Training bevat namelijk een honderdtal Sudoku-puzzels die op hun beurt ook handschriftherkenning bevatten! Eindelijk kan je dus je favoriete puzzels spelen alsof je ze op papier speelt!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop