x

Devine USB-1 condensator USB studiomicrofoon | Nieuw | nwpr 59 euro

€ 39,95

Omschrijving

De Devine USB-1 is een plug-and-play microfoon met de kwaliteit van een studio-microfoon. Hij heeft een ingebouwde audio-interface en dat betekent dat u behalve deze microfoon en de bijgeleverde USB-kabel verder niets nodig heeft om uw opname te starten. Deze Devine USB-1 is compact vormgegeven en past daardoor in iedere tas. Zo heeft u altijd uw eigen studio-microfoon op zak.

Toepassing
Deze Devine USB-1 heeft een groot toepassingsgebied. Denkt u bijvoorbeeld aan singer/songwriters die even snel een idee willen opnemen, of gebruik deze USB-1 tijdens uw zangles om uw les op te nemen. Ook als u online tutorials of productreviews maakt kunt u met deze microfoon uitstekend uit de voeten. U hoeft geen studiotechnicus te zijn om goede opnamen te maken, want u hoeft geen lastige instellingen te maken voor deze microfoon. Uw computer vindt deze microfoon vanzelf wanneer hij wordt aangesloten.

Compleet
De Devine USB-1 wordt compleet geleverd met microfoonhouder en USB-kabel. Hierdoor kunt u direct aan de slag. Hij heeft een cardioïde richtingskarakteristiek en dat betekent dat hij richtingsgevoelig is. Deze microfoon pikt het geluid aan de voorzijde perfect op, terwijl hij het geluid van de zijkanten en de achterkant vrijwel negeert. Hierdoor kunt u hem gebruiken terwijl u luistert via uw monitoren en is er weinig kans op rondzingen.

Specificaties

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop