x

External Recorder Verbatim External Slimline (Nwp 100 euro)

€ 59,99

Omschrijving

Beveilig uw gegevens Optische media worden in snel tempo het meest betrouwbare opslagmedium voor uw gegevens. Helaas verbieden steeds meer notebookfabrikanten de optische drives van hun apparaten om ze nog dunner te maken. Verbatim biedt de oplossing met deze externe slimline Blu-ray-brander met USB-C-aansluiting. Hiermee kunt u een back-up maken van alle belangrijke bestanden die u nooit kwijt wilt raken, zoals familiefotos, videos, balansen enz. Nero Burn & Archive-software De Slimline Blu-ray externe schrijver is compatibel met een verscheidenheid aan optische schijven. Van de 100 GB BDXL tot de eenvoudige 700 MB CD! Geleverd met de bekroonde Nero Burn & Archive-software (alleen voor pc), die vele gespecialiseerde functies zoals DiscSpan, MediaHome en SecureDisc-technologie bevat om u te helpen bij het organiseren, branden en archiveren van uw belangrijke bestanden. Via verschillende streamingopties, waaronder de Nero Streaming Player-app, kunt u genieten van films, fotos, diavoorstellingen en andere media op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets of Smart TVs. Voor extra beveiliging hebt u zelfs de mogelijkheid om wachtwoordbeveiliging toe te voegen en een elektronische handtekening om iedereen te laten weten dat u de eigenaar van het copyright bent. Snel branden Brand een standaard-dvd op 8-voudige snelheid, enkele- en dubbellaags Blu-rays op 6x snelheid en BDXL Blu-ray op 4x snelheid. De Slimline Blu-ray-brander ondersteunt buffer-underflow-beveiliging, die problemen die zich tijdens de opname kunnen voordoen, oplost. features:
- Zero Power ODD (Optical Disc Drive) vermindert het energieverbruik tot nul wanneer het niet in gebruik is
-USB-C connector
-USB-C naar USB-A-kabel (USB-A naar USB-C-adapter ook inbegrepen)
Brand een standaard-dvd op 8x snelheid, enkele- en dubbellaagse Blu-rays op 6x snelheid en BDXL Blu-ray op 4x snelheid
- Door zijn lichte gewicht en compacte ontwerp ideaal voor gebruik met een notebook of Ultrabook
Voeding via de USB-poort - geen omvangrijke voeding nodig
- Bevat de Nero Burn & Archive-software (alleen compatibel met pcs)
- Bespaar tot 100 GB op een BDXL-schijf / 8,5 GB op een DL-dvd / maximaal 4,7 GB op een standaard-dvd
Volledig compatibel met MDISC-archiveringstechnologie

2 Maanden garantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop