x

Final Fantasy XIII [PS3]

€ 7,99

Omschrijving

Een nieuw tijdperk breekt aan voor 'Final Fantasy'-fans. Final Fantasy XIII brengt de serie naar nieuwe hoogtes met high-definition graphics, adembenemende cinematische gameplay en een wereldwijde multiplatform release. Met de release van Final Fantasy op PS3 en X360 zal de JRPG eindelijk de hele wereld veroveren. Het geheim van Final Fantasy? Wij vertellen het jou...

Talent, talent en nog meer talent

Het eerste punt dat FFXIII zo indrukwekkend maakt, zijn de mensen die achter deze productie staan. Motomu Toriyama, bij de fans bekend voor zijn werk aan Final Fantasy VII, X en X-2, neemt plaats in het regisseursstoeltje. De man stond aan het roer bij de drie meest bejubelde games in de geschiedenis van Final Fantasy. Maar de creatieve visie ligt niet alleen in zijn handen. De art directors Tetsuya Nomura en Isamu Kamikokuryo staan achter het zeil van het knappe design van de personages en de wereld. De muziek is bedacht door Masashi Hamauzo en de naadloze cinematische CGI-hoogstandjes worden begeleid door de regisseur Takeshi Nozue (Final Fantasy - Advent Children). De verwachtingen van de fans liggen dus onmenselijk hoog. De cast en het kaliber van de titel laten alleszins blijken dat we over Square-Enix's volgende meesterwerk spreken.

Wordt vervolgd

In de Final Fantasy-reeks wordt er zelden gewerkt met échte sequels. Tot nu toe was Final Fantasy X-2, de enige sequel die verder borduurde op een vorige game. Final Fantasy XIII is een sprankelnieuw game met frisse personages, een nieuwe wereld en een actievol gevechtssysteem. Enerzijds voel je je als fan meteen thuis en anderzijds ben je overweldigd door alle spannende, nieuwe features. De game speelt zich af in een futuristische wereld, Pulse, die gecontroleerd is door geavanceerde technologie en magische kristallen. De begane grond van Pulse is onleefbaar en in het bijzonder, onveilig. Dertien eeuwen geleden werd Pulse door een 'infectie' geteisterd. Daarom heeft men besloten om een stad in de lucht te bouwen, Cocoon. Deze zwevende stad is beschermd door spitstechnologie en een utopie voor al wie vlucht van het aardoppervlak.

Team Nora

In de hedendaagse wereld is de regering van Cocoon heel paranoïde. Iedereen die mogelijk geïnfecteerd is, wordt in quarantaine gegooid of verbannen van de stad. Team Nora is een verzetsgroep geleidt door Lightning en Snow, de twee hoofdpersonages. Lightning is de uitverkorene en Snow haar beschermer. Hun enige keuze is de I'Cie oprichten, een groep die de stad Cocoon wilt vernietigen. Niet alles is dus koek en ei in Cocoon. Samen met Snow moet Lightning het bewind van Cocoon omverwerpen. De geruchten vertellen over het 'Einde van de Wereld' en dat Lightning hiervoor verantwoordelijk gaat zijn. Gelukkig beschikt zij over magische krachten. Dankzij kleine indrukken in haar vingers kan ze de zwaartekracht letterlijk naar haar handen zetten en deze vaardigheden gebruiken tegen de vijand.

Active Time Battle

De cast van de personages is op zijn minst indrukwekkend. Aan de zijde van Lightning en Snow staan: Oerba Dia Vanille, Sazh Katzroy, Hope Estheim en nog enkele leden van Team Nora: Gadot, Lebreau en Maqui. De meeste van deze personages vechten aan je zijde wanneer je ze toevoegt aan je party want ook nu maakt Final Fantasy gebruik van een partysysteem. Als speler kies je zelf wie je naast Lightning laat plaatsnemen. Het nieuwe gevechtssysteem heet ATB of Active Time Battle. Het is een snel en intuïtief combatsysteem dat combo's met verschillende teamleden toelaat, en cinematische gevechten nabootst zoals het eindgevecht in Final Fantasy VII - Advent Children. De ATB-meter duidt aan hoeveel tijd je hebt om de combatbewegingen uit te voeren. Alle bewegingen vloeien, na het ingeven van de acties, samen in één cinematische animatie.

Paradigms & Summons

Nieuw zijn de Paradigms. Deze titels kan je toekennen aan je partyleden. Er zijn zes Paradigms - die variëren van Commando, een offensieve specialist, tot een Medic - de quintessentiële healer van het team. Dankzij de Paradigms kan je elke gevecht terug onder controle nemen dankzij de intelligente en aanpasbare AI. Je kan de 'Paradigm Shift'- en het 'Active Time Battle'-systemen combineren om de makkelijkere keuzes aan de AI over te laten. Het verhoogt de flow van de combat. Een ander belangrijk aspect van Final Fantasy zijn de Limits. Het limitsysteem geeft je toegang tot verwoestende aanvallen en is afhankelijk van de 'Overclock'. De overclockmeter kan je vullen door de vijand aan te vallen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop