x

FOCAL SPIRIT ONE S, topklasse over ear headphones | nwpr 180 euro

€ 114,95

Omschrijving

De Focal Spirit One S is de verbeterde opvolger van de Spirit One. Met een frequentie van 20 – 22.000 Hz, slechts 280 gram en zachte oorkussens is de Spirit One S de ideale hoofdtelefoon voor zowel thuisgebruik als onderweg. De Spirit One S zorgt voor een rijk en vol geluid en heeft een zeer hoog draagcomfort. Zo luister je overal naar je favoriete muziek, maar je kunt ook telefoongesprekken voeren. De hoofdtelefoon is overal mee naartoe te nemen, de Spirit One S wordt namelijk geleverd in een luxe opbergkoffer en een extra draagtas voor onderweg. Dit zorgt voor extra bescherming van deze luxe over-ear hoofdtelefoon. De grijstinten zorgen voor een mooie afwerking en luxe uitstraling.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop