x

Foggia Retro Radio DAB, FM, BT Cu - Nieuw!

€ 49,99

Aantal:

Omschrijving

Met een moderne draai aan een klassiek ontwerp voegt de Foggia DAB+/FM Radio een retro gevoel toe aan elke woonruimte. De Foggia beschikt over een stereo luidsprekersysteem en met de eenvoudig te gebruiken voorkeuzezenders is deze digitale radio een must voor elk huis. Tevens is de Foggia uitgerust met DAB+ digitale en FM radio zodat alle favoriete zenders ontvangen kunnen worden, tevens zijn diverse andere muziekmedia te ontvangen via BT streaming. De speaker heeft een prachtige houten buitenkant en een luxueus afgewerkte stoffen grill, zodat deze in vrijwel elke kamer of setting past. Inpluggen via het stopcontact om thuis te luisteren, of plaats een aantal batterijen om onderweg te kunnen luisteren.

- Retro-radio met DAB+ en FM-tuner
- BT-ontvanger voor het streamen van audio
- Groot LCD-scherm
- Stereo geluidssysteem
- 20 voorkeuzezenders (10x DAB/10x FM)
- Automatische scanfunctie
- Alarm- en wekfunctie
- Aux-ingang 3,5mm jack
- AC/DC-adapter (inbegrepen) of 4x maat C batterijen (niet inbegrepen)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop