x

Fuzzix MB30ML Discobal 30 cm - met motor op batterijen en RGBW LED's | NIEUW

€ 49,95

Aantal:

Omschrijving

Deze discobal van Fuzzix brengt je helemaal terug in de discosfeer. De 30 cm grote discobol bevestig je makkelijk aan het plafond, waardoor je binnen no time een feestelijke sfeer creëert. De meegeleverde motor werkt op batterijen en is verantwoordelijk voor het roteren van de discobol. De 19 ingebouwde RGBW (Rood, Groen, Blauw, Wit) LED’s schijnen op de spiegels, waardoor de ruimte wordt voorzien van feestelijke lichteffecten.

Discobolstandaard

Bevestig je de discobol liever niet aan het plafond? Geen probleem! Fuzzix biedt ook een speciale standaard aan waar je de discobal aan kunt hangen.

Kenmerken:

Complete set met discobal, ketting, en motor.
Batterijen niet meegeleverd. (3x AA)
Motor beschikt over 19 meerkleurige LED's
Discobal werkt automatisch en muziekgestuurd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop