x

Game Boy Color Game | Mario Tennis ( Losse Cassette )

€ 34,99

Omschrijving

De man die van de blauwe overall een hot item maakte in de tennismodewereld op de N64, is weer helemaal terug.

Het scherm mag dan wat kleiner zijn, maar Mario Tennis is even leuk op de Game Boy Color als op de Nintendo 64. Hoewel Mario Tennis voor de Game Boy Color is gemaakt door Camelot Software Planning, hetzelfde team dat de N64-versie heeft ontwikkeld, is het een heel ander spel geworden dan z'n 64-bits broertje.

De spelbesturing is nog steeds even soepel en de tennisactie even flitsend als altijd, maar de Game Boy-versie voegt een nieuwe dimensie toe aan de gameplay.Als het spel begint, kun je kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke tennisspeler. Nadat je jouw nieuwe spelfiguur een naam hebt gegeven, schrijf je je in voor een gerenommeerde Tennis Academy en ga je proberen om de beste tennisser van de school te worden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop